tyoryhmaYrityksemme

DbD Systems Oy sai alkunsa vuonna 2007, kun kaksi alalla vuosikymmeniä työskennellyttä ammattitaitoista konkaria päätti laittaa oman yhteisen yrityksen pystyyn. Yrityksen perustamisen taustalla oli halumme tarjota ammattiylpeydellä asiakkaillemme laadukasta palvelua ja parhaita ratkaisuja erilaisiin neuvottelu-, auditorio- ja kokoontumistiloihin sekä niiden muuttuviin tarpeisiin.

Yrityksemme toimintavalttina on aina ollut tarjoamamme palvelun joustavuus ja henkilökohtaisuus sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällinen ymmärtäminen. Näin myös jatkossa, vaikka yrityksemme kasvaa ja tekijät lisääntyvät.

Laatujärjestelmä

Työmaiden valvonnan hoidamme itse, joten olemme erityisen hyvin tietoisia työmme laadusta ja vallitsevasta työmaatilanteesta. Alihankkijoita käytettäessä huolehdimme valvonnasta henkilökohtaisesti varmistaaksemme, että työn laatu on paras mahdollinen. Alihankkijoiksemme valikoimme luotettavia yrityksiä, joiden kanssa meillä on hyvä yhteistyöhistoria.
Myös työmme jälkiseurantaan kuuluu asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Pidämme projektien valmistuttua yhteyttä asiakkaisiimme laadunvarmistuksen merkeissä.

Teemme jokaisesta kohteesta asiakkaillemme huonekohtaiset dokumentoinnit sarjanumeroineen (huonekortit). Määrittelemme tarvittavat tuotteet asiakkaan tarpeen mukaisesti ja varmistamme itse hyvissä ajoin, että tuotteita on aikataulun puitteissa saatavissa sekä varmistamme jatkuvalla seurannalla niiden saapumisen sovitusti - tilattu määrä tilattua tavaraa tilattuun paikkaan oikeaan aikaan.

Työn laatu ja sen varmuus mahdollistavat ja varmistavat asiakastyytyväisyytemme. Pyrimme toimintamme jatkuvaan parantamiseen, vaikka asiakaspalautteet ovat olleet pelkästään positiivisia. Haluamme ylittää asiakkaan odotukset.

Ympäristövastuu

Ympäristöaspekteja pyrimme huomioimaan omassa toiminnassamme esimerkiksi tilaamalla isompia eriä vähentääksemme luontoa kuormittavaa pakkausmateriaalia sekä huolehtimalla jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Siivoamme asennuskohteemme päivittäin ja huolehdimme yleisestä siisteydestä. Noudatamme aina vähintään kaikkia lainsäädännön mukaisia vaatimuksia ympäristöasioissa. 

Toiminnassamme ei ole esiintynyt yhtään ympäristörikettä tai -vauriota.

Työturvallisuus

Noudatamme toiminnassamme aina vähintään kaikkia lainsäädännön mukaisia työturvallisuusvaatimuksia. Kaikki työntekijämme käyttävät työkohteissamme turvavarusteita (kypärä, huomioliivit, turvakengät jne.).
 Ennen töiden aloitusta käymme uuden työntekijän kanssa perehdytyskurssin työmaakohtaisesti. Henkilökunnallamme on myös työturvallisuus- ja tulityökortit. 

Toiminnassamme ei ole esiintynyt yhtään työtapaturmaa.

DbD Systems Oy
Lyhtytie 8 A
00750 Helsinki
dbd(a)dbdsystems.fi
 
Tekninen tuki ja pikaiset huoltotarpeet
050 414 2026